Der er milevis til forskel på hvad NBA-spillere tjener. Nogle tjener kun et par millioner dollars, mens andre tjener et 2-cifret millionbeløb hvert år. I denne artikel kan du blive klogere på det store spænd der kan være på hvad NBA-spillere tjener, men også hvor absurd højt lønniveauet generelt er i verdens bedste basketballliga.

I skrivende stund tjener den lavest lønnede NBA-spiller X millioner dollars svarende til X millioner kroner. Der er ikke mange andre sportsgrene el. jobs for den sags skyld hvor man har sådan en minimumsløn. Udover det tjener stort set alle NBA-spiller og gode penge på sponsorater og virksomheder de driver el. investere i ved siden af.

Hvem er den bedst betalte basketballspiller?

Den bedst betalte basketballspiller i NBA er X. Han tjener X millioner dollars om året, svarende til X millioner kroner. Han har en kontrakt der løber frem til X på i alt X millioner dollars svarende til X milliarder kroner.

Den bedst betalte basketballspiller ændre sig hele tiden, da vi nærmest år for år ser at der bliver tegnet højere kontrakter i NBA. Ligesom lønlofter også stiger hver gang der er forhandlinger mellem ligaen og spillerne.

Hvor meget tjener LeBron James?

Hvor meget tjener Stephen Curry?

Hvor meget tjener Kobe Bryant?

Hvor meget tjener en basketballspiller?

Der er stor forskel på hvor meget man tjener som basketballspiller i NBA vs. basketballspillere i andre ligaer. I de fleste lande der har en basketballliga på højt plan kan du leve af at spille basketball.

Kan man leve af basket i Danmark?

Hvor mange penge har Michael Jordan tjent?

Michael Jordan er ikke længere NBA spiller, men har tjent gode penge dengang han var spiller. I hans karriere som NBA-spiller fik Michael Jordan i alt X milloner dollars i lønninger svarende til X i danske kroner. Der er sket meget med lønningerne, ligaen og ikke mindst inflationen siden da, der gør at det ikke kan måle sig med hvad en NBA spiller tjener i dag.

Man skal dog ikke have ondt af Michael Jordan, der i dag er ejer af et NBA hold og tjener bunkevis af penge på en masse andre ting også, ikke mindst hans Air Jordan brand.