NBA er den største (målt på økonomi) og bedste basketballliga i verden, hvilket også gør den til den mest seværdige basketballturnering i verden. Derfor er det ikke så underligt hvis du sidder og søger efter et sted hvor du kan se alle NBA kampe i Danmark, for det har ikke altid være så lige til, men er blevet meget nemmere end det før har været.

Hvor kan man se NBA i Danmark?

Du kan nemlig se NBA i Danmark på TV 2 Play og TV2’s kanal TV2 Sport X. TV 2 har sørget for at du kan se minimum en NBA kamp dagligt gennem hele den regulære sæson, samt langt størstedelen af kampene fra NBA slutspillet. Ulempen ved dette er at det er om natten at kampene vises live da de bliver spillet i USA.

Derfor er det et oplagt valg for dig der gerne vil se NBA når du kan og vil, at enten abonnere på TV 2 Play el. NBA League Pass. På TV 2 Play får du adgang til at streame alle de NBA kampe de viser on-demand, mens du med NBA League Pass kan vælge et abonnement der giver dig adgang til at se alle kampe med et bestemt hold, udvalgte kampe el. alle kampe gennem hele sæsonen – live og on-demand.

Hvilke kanaler viser NBA?

  • TV 2 Sport X
  • TV 2 Sport (når der sendes andet på X-kanalen)
  • TV 2 Play kanaler (når der sendes andet på X-kanalen)

Hvor kan man se NBA Draft?

Det er desværre ikke muligt at se NBA Draften på en dansk TV-kanal el. streamingtjeneste, hvorfor du skal have enten NBA League Pass el. adgang til ESPN’s live sport streaming.

Hvis det er ligegyldigt for dig at se NBA Draften kan du altid vælge at følge udviklingen live på en af de store amerikanske sportsmedier som eksempelvis ESPN.

Hvor kan jeg se NBA All Star?

NBA All Star kampen og hele weekendens events vises også altid på TV2 Sport X og TV2 Play, men du kan også se den live el. on-demand med et NBA League Pass, så længe du har valgt et abonnement der giver adgang til det.

Hvor kan jeg se NBA kampe?

Hvis du gerne vil se enkelte NBA kampe – gamle el. nye – så er det et NBA League Pass du skal gå efter. Her har du jævnligt mulighed for at se gamle klassiske kampe fra slutspillet med nogle af de mest ikoniske basketball spillere nogensinde.

Du kan ligeledes købe adgang til blot at se en enkelt kamp lige når du vil. Hold dig opdateres på SportiTV.dk med hvilke NBA kampe der kan streames og hvor.