Det er ret svært, at finde sportsbutikker i Danmark, som sælger basketudstyr og basketball sko. Vi har derfor lavet en oversigt over udvalgte basketball butikker i Danmark, som har udstyr til basketball som deres speciale.

Sportsmate på Frederiksberg

sportsmate-basketball-butik-frederiksberg

På Frederiksberg ligger sportsbutikken Sportsmate. Det er en lille butik, som har specialiseret sig i bl.a sportsudstyr til basketball. Du kan købe alverdens basketudstyr herunder: Basketball sko, basketball strømper, NBA trøjer og sågar Basketball kurve. De har også en online basketball shop, hvor udvalget er større end i deres fysiske butik.

Butikken har et hjælpsomt personale og alt til den kræsne basketballspiller, så mon ikke du kan finde et par nye basketsko blandt mærkerne:

  • Nike
  • Under Armour
  • Adidas
  • Jordan
  • And1

Hvordan er det nu lige, at du får købt de rigtige basketballsko? Det kan du læse om i denne guide om valg af basketsko.

Et tip til dig er, at Sportsmate yder 10% i rabat til flere basketballklubber i Danmark. Det er derfor en god idé, at du undersøger, om din basketballklub er en del af dette samarbejde. Det vil være dumt, at snyde dig selv for rabat.

På Trustpilot får Sportsmate.dk vurderingen 7,7 ud af 10 point, hvilket er lidt lavere end de andre basketball butikker i Danmark. Johan og jeg har handlet i butikken og de er rigtig søde og dygtige til at vejlede, så lad dig ikke skræmme af den lidt lavere score.

Hvad: Sportsmate ApS

Hvor: Sønderjyllands Allé 1, 2000 Frederiksberg C

Hvornår: Mandag til fredag fra klokken 10-17.30, lørdag fra 10-14.00

Læs mere på Sportsmate.dk.

Hoopz.dk

online-basket-shop-hoopz

Hoopz.dk har ligesom Sportsmate specialiseret sig indenfor basketudstyr. Det skinner igennem, når du besøger deres showroom i det centrale København. Her bliver du taget godt imod af personalet, som alle selv spiller basketball.

Butikken har et begrænset udvalg af de i alt ca. 1.500 produkter, som Hoopz.dk har på lager i deres online basketball shop på nettet. I butikken finder du bl.a. basketsko og basketball tøj fra de kendte sportsbrands Nike, Jordan og Adidas. De sælger også fede basketball bolde, så du vil nemt kunne finde en ny Spalding basketball bold her. Tip: Læs hvordan du vælger basketball bold i vores guide.

Hoopz.dk får scoren 8,7 på Trustpilot, så næste gang du skal købe basketballudstyr, så kig forbi butikken.

Hvad: Hoopz.dk

Hvor: H. C. Ørstedsvej 49A, 1879 Frederiksberg C

Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10-18.00, fredag fra 10-19.00 og lørdag fra 10-15.00.

Læs mere på Hoopz.dk.

Streetplay.dk – Køb basketball udstyr online

Streetplay.dk online basketball butik

Streetplay.dk adskiller sig fra de to øvrige basketball butikker, idet de ikke har en fysisk butik, men til gengæld har de et kæmpe udvalg af basketball udstyr dog ikke basketsko, som du kan bestille online. Udvalget spænder lige fra NBA basketball plakater til basketball stander med kurv.

Står du f.eks. og mangler en ny basketball bold fra Wilson, så kan du samtidig købe en pumpe til din nye basketball bold. Går du hele vejen og vil som forældre glæde din søn eller datter, så kan du købe en basketball stander med kurv til indkørslen eller haven.

Streetplay.dk får gode anmeldelser på anmeldersitet Trustpilot med 9.4 ud af 10 point, så du kan trygt og nemt handle basketball udstyr online her.

Hvad: Streetplay.dk

Hvor: Industrigrenen 21, 2635 Ishøj

Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10-14.00 kan du afhente bestilt varer på deres lager.

Læs mere på Streetplay.dk.

Ny basketball shop – Nordic Basketball

Nordic Basketball shop

Nordic Basketball startede i 2016. Det er en ny basketball shop i Danmark, der drives af Frederik Glavind og Andreas Meilby, som begge har stor erfaring fra basketballverden. Målsætningen for den nye basketshop er, at blive stedet for ’alt hvad der har med basketball’ at gøre, så ambitionerne fejler bestemt ikke noget.

Hos Nordic Basketball kan du købe træningstøj, bolde, træningsudstyr og NBA relateret udstyr. Produktsortimentet bliver hele tiden udvidet og flere ting kan skaffes på forespørgsler.

Derudover laver Nordic Basketball aftaler med basketballklubber, så du kan måske finde netop dit klubtøj på siden!

Foruden shoppen har Nordic Basketball også en aktiv blog, hvor man kan søge inspiration og lære mere om basketball i Danmark og resten af verden.

Hvad: nordic-basketball.dk

Hvor: Vestervej 25, 2630 Taastrup

Hvornår: Åbent 24-7 i online butikken.

Læs mere på Nordic Basketball.

Mangler der en dansk basketball butik på listen?

Basketball butikker i Danmark er en mangelvare. I vores research efter danske basketball butikker må vi sande, at antallet af sportsbutikker med basketudstyr er relativt begrænset herhjemme. Kender du derfor til en basketball shop i Danmark, som du synes mangler på listen, så skriv en kommentar herunder.